Fått gjort och post

Jag började med att vika tvätt, vilket så klart var en hel del. Sen plockade jag skotten från Elefantörat. Det var så många att ”moderplantan” börjat se lite slut ut. Så jag tog bort flera och satte några i vatten och så knipsade jag av ett skott på…en annan växt. Har ingen aning om vad den kan heta…

Sen mötte jag M på Läkarmissionen. De var så smarta, de släpper bara in ett visst antal i taget, så man får köa utanför. Jättebra! En kund ut, en kund in. Där hittade jag glastallrikar! Så bra! De är i diskmaskinen, men jag kan visa bild senare. Sen var jag på Clas Olsson, skulle köpa en förvaring för återvinning som Systeryster har som är så fin. Men då hittade jag andra som funkar bättre hos mig.

Så smart, och nu slipper jag de 2 pappkassarna i köket!!

Från Clas Olsson åkte jag till en OK-mack, knatade in och frågade om de hjälper till att byta torkarblad om man köper nya hos dem. -Ja, visst! Jag är ensam just nu så jag kanske måste ta nån kund i mellan, om det är okej? Jaaa, det var det absolut, tyckte jag. Så han kollar vad jag ska ha, tar några kunder som ska betala, och går sen ut med mig. Och visar hur man gör, vilket var löjligt enkelt… Hahaha!! Sen tog han hand om de gamla och om förpackningarna. Sån service! Jag tackade så jättemycket, åkte hem och la de jag köpte igår i garaget. Nästa gång kan jag använda dem, nu när jag vet hur man gör.

När jag kommer hem så ligger ett brev på hallmattan, från Gunvor.

Sist vi pratade så berättade jag att jag bjudit på svampmackor av den svamp jag fått tidigare av henne. Och nämnde väl tydligen att nu var svampen slut. Då postade hon 🍄!! Ja, fast inte flugsvamp så klart. Så himla gulligt!!

2 reaktioner på ”Fått gjort och post

  1. Återvinningsgrejerna tar onekligen mkt plats. Jag har två sopkorgar för ändamålet under diskbänken. Det är så rörigt o sen får man ju ändå packa om allt i ngn påse för vidare färd till återvinningen. Jag gillar din lösning.

    Gilla

    1. Ja, den tar nästan bara plats på höjden, och det är handtag så man bär med hela till återvinningen. Perfekt! Tyvärr får de inte plats under diskbänken, där är så mycket rör.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s