Oj, oj, oj…

Igår satt jag och några kollegor och testade ett nytt system som vi ska införa på jobbet i början av nästa år. Och jösses vad det är …. nytt! Ingenting ser ut som det vi har nu. Så klart! Men vad det är svårt att veta om det fungerar eller inte när man inte riktigt vet om det är vi som gör fel när det blir fel, eller om det faktiskt är ett fel?!

Vi var alla rätt slut i rutan efter arbetsdagens slut. Och idag ska vi fortsätta testa. Tjolahopp!

Idag har jag i alla fall haft sovmorgon och vaknade först 8.30 av klockradion. Börjar jobba 10.30 så jag har suttit och läst bloggar samtidigt som jag ätit frukost. Och så har jag författat en sångtext. Det ni! Jag och en vän ska uppvakta en annan vän, och när man inte får kramas och vara nära, så får man hitta på andra sätt. Som att stå under balkongen och sjunga! Inte ett öga kommer vara torrt efter denna skönsång! Ha ha ha!! Vi kommer väl skrämma slag på hela grannskapet, men det bjuder vi på! Det är först imorgon, så jag kommer hinna gruva mig ett tag för själva framträdandet. He he!

2 reaktioner på ”Oj, oj, oj…

  1. Det är ju en helt underbar idé. Både er vän och grannarna kommer att uppskatta detta ❤️ Jag ryser av er omtanke. Bra tanke! Kram Lena

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s