Ledig!!

Å, så skönt det var att stänga av alarmet igår när jag kröp i säng! Vaknade till vid 7 men somnade om på en gång. Vaknade strax innan 10 och låg kvar och drog mig en stund. Då ringde telefonen, så jag studsade upp och hämtade den och kröp ner igen och babblade med Agneta en bra stund.

Det var trevligt att babbla med henne. Många fniss! Men.. Nettis skulle komma förbi idag och hämta en sak, och när jag avslutade samtalet med Agneta så hade hon skickat ett mess att hon satte sig i bilen och var på väg. Det var för 45 minuter sen. Oj då! Jag svarade och frågade var hon var nu. Utanför, får jag till svar. Oooops! På med kläder och klampa ner till porten, där Nettis stod. Hon hade suttit i bilen ett tag och hade börjat fundera på att ge upp. Hon hade ringt flera gånger men det var ju bara upptaget.

När jag kom upp igen gick jag in på inställningar i telefonen för jag vill att det hörs att det är nån som ringer om jag är i ett samtal. Men jag kan inte hitta den funktionen i min nya telefon! Ska be Nettis se efter när vi ses nästa gång, det borde ju finnas?!

Igår när jag, munskyddet och visiret var och handlade så köpte jag julvört, julknäcke och skivad julskinka. Mmmmm!

Åt en skinkmacka på julknäcke igår, och till frukost blev det på julvört. Mums!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s