Lite mer pynt

Jag ska inte ha nån gran, och brukar inte pynta mer än möjligen adventsstake eller stjärna.

Men imorgon kommer Puddingarna, och då vill jag ju att de ska få lite julkänsla.

Den hälsar välkommen på ytterdörren.

En nalle i tomteluva på byrån i hallen.

Snögubbe och tomte i sovrummet.

Ljuslykta o småtomtar vid TV:n. De tomtarna var viktigast av allt pynt när jag var liten. De stod alltid på TV:n.

Det har smitit upp 2 tomtar i fönstret i vardagsrummet oxå.

Och så tog jag bort silverstakarna och rotade fram 3 julstakar i stället. Så lite julkänsla ska vi nog få här ändå.

Och vet ni vad mer jag fick rota fram? Hålen för ljusen i de röda stakarna var för små, så jag rotade rätt på ljusvässaren.

Minns knappt när jag använde den senast, men den är så bra när ljusen är för tjocka!

Nu har jag oxå varit i centrum och handlat mat och annat vi behöver när de kommer imorgon. Fullt av folk, de flesta utan munskydd. Ganska många har det, men långt ifrån alla. Och fullt i alla affärer, ingen skillnad mot en vanlig söndag, direkt.

Själv tog jag på både munskydd och visir när jag kom till centrum. Och först immar glasögonen igen helt så man får famla sig fram. Men det går bort efter en stund, som tur är. Men då blir det i stället väldigt varmt. Och jag svettas ju dessutom lätt i ansiktet. Så mysigt! Kan bara föreställa mig hur det måste vara att jobba i full skyddsutrustning hela dagarna. Fy 17!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s