Vintersolståndet

Idag är det vintersolståndet, årets mörkaste dygn. Så imorgon vänder det!!! Vi går mot ljusare tider igen! Så skönt!!!!

Jag var hemma igår och småfixade lite. Plockade i pappershögen på bänken i köket, plockade undan lite och fixade. Och så fixade jag även naglarna. Inga storverk, direkt.

Försökte komma i säng, eller rättare sagt somna, lite tidigare än natten (eller snarare morgonen…) innan. Så ”redan” 01 släckte jag för att sova. Och klockradion ställd på väckning klockan 9 för säkerhets skull. Jag ska bädda till Puddingarna, så det är klart när de kommer. Vi ska mötas upp i stan där jag ska plocka upp dem. Ser fram emot att ha dem här! Gospropparna! ❤

Så nu ska jag sätta igång med att mickla fram extra sängen som är under min säng! Ha en fin dag!

2 reaktioner på ”Vintersolståndet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s