Husliga Hilda

Storpudding och jag kollade på Mandelmans jul igår. Och alltså, Gustav, är han så där på riktigt?? Allt han säger låter som att han läser en saga för små barn. Och allt är tydligen urkul, för vad han än pratar om så skrattar han. Jag blev så provocerad av nån anledning. Hahaha!

Vi hade i alla fall mysigt ihop igår! Och sen sov vi allihop i samma rum. Puddingarna sov ännu längre än jag, så frukosten har intagits i omgångar. Jag tyckte de skulle få gå upp när de ville hellre än tvinga upp dem för att äta tillsammans.

När jag hade ätit frukost så satte jag igång och gjorde en rätt som jag ska ta med till uppesittarkvällen. Och nu har jag röjt upp i köket. Jösses vad disk det blir när man gör godis och lagar mat. Nu tar vi det bara lugnt och såsar runt i pyjamas fortfarande. Mysigt!

2 reaktioner på ”Husliga Hilda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s