Ring, ring

Strax efter 9 vaknar jag av att något låter. Inser att det är mobilen som ringer, och den ligger i köket. Upp och ut i köket bara för att mötas av att mobilen slutar ringa. Så klart… Jaha, ser att det är Pappsen som ringt så jag ringer upp honom.

-Hej, varför svarade du inte, satt du på toa?

-Nej, jag hann inte upp, jag sov!

-Sov du, jag trodde du jobbade?!

Jaha, om jag hade jobbat så kunde ju det varit anledningen till att jag inte svarade, kanske? Ja, ja, vi skrattade lite åt att även han numera sover lite längre på morgnarna. På grund av att det tydligen är sport på TV lite senare på kvällarna nu som han vill se. Eller kultur som Pappsen kallar det. Vi har lite skilda åsikter om det, han och jag.

Idag ska jag göra en saffranspannkaka som ska med till Systeryster och så ska jag packa övernattningsväskan. Och sen åka till Långtbortistan. Uppesittarkväll med Systeryster, Svågern och Puddingar. Mys!!

Har ni en massa fix inför jul kvar eller är ni klara?

2 reaktioner på ”Ring, ring

  1. Jag är klar med allt, Jag firar jul med min lilla familj som består av min dotter, make och mitt underbara barnbarn. Jag är så innerligt tacksam att vi alla bor i Stockholm. Min dotter har haft Corona. Vi är så klart försiktiga. Jag önskar dig och de dina en fin jul! 🤗 Lena

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s