Jullunch med Pappsen

Jag plockade upp Pappsen på julafton och vi åkte till Vaxholm.

På Vaxholms hotell hade vi bokat bord för att äta jullunch. När vi kom så fick vi sätta oss i ett rum och vänta på att bli visade till vårt bord. Alla gäster visades till borden i omgångar så att det inte blev trängsel någonstans.

Väl vid vårt bord så fick vi beställa dricka innan de serverade maten. Det var inte smörgåsbord där man själv gick och hämtade maten utan vi satt i lugn och ro vid vårt bord, med utsikt över vattnet. Så mysigt!

Jag fotade tyvärr bara första fatet. Så vackert upplagt och väldigt gott!

Sen kom nästa fat, med det varma. Och sist efterrättsfatet med bland annat ris a la Malta till Pappsens stora glädje!

Vi satt i nästan 3 timmar, åt gott babblade och hade väldigt trevligt! Personalen var jättetrevliga och vi tackade och talade om hur nöjda vi var när vi gick. De sa att de tyckte det fungerade mycket bättre så här än med traditionellt julbord och att de nog kommer fortsätta så här även nästa år.

Sedan körde jag Pappsen hem igen. Han var så nöjd med min julklapp till honom och tyckte att det var både gott och trevligt att äta jullunch på restaurang. Det är ju så fint på Vaxholms hotell, vackert inrett och härligt att se ut över vattnet! Så kul att Pappsen tyckte det var gott och mysigt!

Nu ska jag snart göra mig iordning och åka till Systeryster, Svågern och Puddingarna för att tillbringa resten av helgen hos dem.

Ha en fin fortsättning!

3 reaktioner på ”Jullunch med Pappsen

  1. Vilket jättebra upplägg m julbord. Och så himla skönt att bara gå o sätta sig o bli serverad. O så ändå komma, ut o se lite folk. Det är nåt jag längtar efter nu

    Gilla

    1. Jaa, man vågar ju knappt gå ut, och jag var så tveksam om jag skulle våga ta med min gamla pappa på det här. Men jag tror verkligen upplägget var Coronasäkert! Avstånd hela tiden, handsprit överallt och inget rinnande och trängsel!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s