Fler julklappar

M och jag ger ju varandra julklapp varje år. Och i år fick jag något som hon hoppades att jag skulle använda, men oxå något som hon aldrig hoppades att jag skulle behöva använda!

Det hon hoppades att jag inte skulle behöva var ett verktyg att ha i bilen. Om man är med om en olycka så kan man skära loss bältet och knacka sönder en ruta med det. Och till det verktyget så var det en hängare så att man kan ha det lättåtkomligt. Så smart!

Dessutom så fick jag en söt reflex, som hon köpt i en pysselgrupp. Så en unik brosch med reflex, så fin! Och en ring, eller egentligen 3 stycken. Tillsammans så blir de en blomma, men man kan ha dem en och en oxå. Jättesöt! Och en sån där liten led-lampa som man hänger på jackan eller väskan och tänder när det är mörkt. De är så himla bra!

Och sist, men inte minst; en maskara från Clinique. Jag har läst att de ska vara så bra, så den blev jag jätteglad för! Jag målar mig inte så ofta, men sist jag gjorde det så märkte jag att min maskara började ta slut och vara torr. Så det var perfekt! Så den ser jag fram emot att testa!

Men, nu är julen slut och även min ledighet. Så idag ska jag jobba igen. Börjar 7.45 så nu har jag ätit frukost och ska blaska av mig innan det är dags att starta upp jobbdatorn igen. Kan tänka mig att det kommer vara full rulle idag.

Men jag har kvar den härliga känslan efter den här julhelgen och ledigheten! Det har varit så himla mysigt och verkligen avkopplande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s