En bra film

Igår fastnade jag i en så bra film. Money Monster (eller var det tvärtom? Monster Money??) Med George Clooney och Julia Roberts. Lite spännande var den, men den slutade rätt sent och min klockradio satte igång klockan 6.30 i morse… Gääääsp!

Ja ja, nu är jag i alla fall vaken och sitter och äter frukost. Misstänker att det kommer vara en hel del att göra på jobbet idag. Det verkar som att alla våra kunder vill ha kontakt med oss nu, det är minst sagt fullt upp i alla kanaler. Så flitens lampa (det är alltså min fotogenlampa) ska straxt lysa på kontoret när jag biter tag i dagens arbete.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s