Baby-Bossen

Jag kom att tänka på en sak som hände på jobbet för många år sedan. En gång i tidernas begynnelse så var Bossen inte boss, han var bara Babyboss, eller nä enbart baby faktiskt. Då var vi arbetskamrater och satt med skrivbordet mitt emot varandra. Han och 2 andra unga gossar på jobbet, F och F, satt och babblade och planerade för hur de skulle ha det den dagen de behövde flytta in på hemmet. De skulle ha spelkvällar inne på varandras rum, rullstolsrally i korridorerna och en massa annat hyss.

Jag: -Åh, vad kul! Då vill jag oxå bo på det hemmet med er!

Babybossen: – Men alltså, när vi bor på hemmet, då är ju du redan död!

F, F och jag bara stirrade på Baby-Bossen och det blev helt tyst. Först, sen började jag asgarva och de såg allmänt lättade ut. Det var ju sant, jag är ju så pass mycket äldre än dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s