Sällskapssjuk

Igår kände jag att jag nästan klättrade på väggarna här hemma. Så jag frågade Nettis om jag fick komma över till dem. Och det fick jag! Life saver, kan jag säga! Eftersom jag så ofta bjuder över mig själv så föreslog jag att jag skulle köpa med pizza till oss. Men Nettis ville inte ha pizza, utan hon frågade om jag inte ville ha lax som hon skulle laga. Joo, men okej då…. 😉 Supergod lax i ugn med gucka med hackade cashewnötter, lime och vitlök på. Sååå gott!!!

Korven var så klart hemma, den lilla busungen, så jag fick en kram när jag kom. Bäbis var hos Don Pedro, men hon ringde så vi babblade lite i telefonen. Nettis var och hjälpte Korven med nått just då, så jag svarade i hennes telefon. Så då fick jag babbla en stund med Bäbis. Mys!

Nettis och jag kollade sen först på en film, Chicago 7. Har ni sett den? Baserad på verkliga händelser, och vi var tvungna att googla för att se om det verkligen kunde stämma. Domaren i en rättegång som betedde sig så man bara häpnade! Klart sevärd film! Sen kollade vi på några avsnitt av dokumentärer, Unsolved mysteries. Vilket ju så klart var korkat. Så frustrerande att inte få veta hur det låg till!!!

Vid 00 åkte jag hemåt igen. Bara gjorde mig i ordning och la mig när jag kom hem. Men, jag har ju helt vänt på dygnet så jag var ju inte alls trött. Så jag kollade på både Vår tid är nu och Stjärnorna på slottet i sängen. Men sen stängde jag ändå av TV:n och somnade. Och idag vaknade jag till vid 9.30 och då kämpade jag hårt för att inte somna om och till slut masade jag mig faktiskt ur sängen. Tänker att det kanske kan vara en bra idé att vända tillbaka rytmen till vanliga tider igen?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s