Julgransplundring

Ja, fast utan gran. Och utan plundring… Men alla små tomtar som tassat fram ur vrårna och adventsstakarna och stjärnan plockades bort igår.

Det är samma sak varje år, känns jättefint när man tar fram det. Men direkt efter jul så är jag trött på det och vill få bort det igen! Det enda jag funderar på är att köpa någon lampa att hänga i vardagsrumsfönstret. Jag har ju den fina ängellampan på fönsterbrädan, men det kändes nästan som att det fattades lite ljus i fönstret. Får se hur jag gör, jag har aldrig saknat det innan, men igår kändes det tomt när stjärnan var borta.

Jag var oxå och handlade i centrum. Och igår var det faktiskt inte mycket folk i mataffären, så jag kände inget behov av full skyddsmundering. Skönt att slippa!

För övrigt så läste jag söndagsbilagorna och en bok. Fikade och kollade på TV. Var hemma själv, alltså. Precis som vanligt.

Idag ska jag jobba, men börjar sent. Jag satte ändå klockradion men på klockan 9. Tänkte att jag ska vända tillbaka dygnsrytmen med en mjukstart.

Nyss snöade det lite, men nu är det bara grått. Det blir liksom aldrig dagsljus! Lampor tända mitt på dagen. Mysigt i och för sig med tända ljus, men det vore ännu mysigare med lite dagsljus, måste jag säga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s