Ut med Latmasken och in med Hurtbullen!

Nåja, nu ska jag inte ta i… Men, enda sen den här nedra pandemin slog till och jag slutade gå till gymmet så har jag inte lyckats ta mig i kragen och träna själv hemma. Fattar inte varför jag haft så svårt för att ta tag i det? Det är ju inte som att jag inte haft tid, för jag gör ju inget alls mesta delen av all tid.

Hur som helst, i helgen bestämde jag att nu jäklar är det dags! Så igår drog jag på mig sport-BH:n (som plötsligt var lite för liten…Fick 2 små extra tuttar…) och träningsskorna, satte på en träningsvideo från nätet och så sprattlade jag runt i vardagsrummet. När jag sprattlat runt med en massa olika övningar så avslutade jag med att jogga/trampa på stället en stund och så drog jag lite i mitt gummiband. Kändes faktiskt bra att sätta igång igen!

Så nu ska jag baske mig träna hemma några gånger i veckan! Påminn mig gärna om jag inte skrivit att jag tränat på ett tag. Jag behöver en spark i baken!

2 reaktioner på ”Ut med Latmasken och in med Hurtbullen!

  1. Bra gjort! Tyvärr så har jag inte varit så hurtig. Men, det kanske kommer. Jag tycker att du har fina ljusstakar och lyktor. Mysigt att tända nu när det känns som att det är mörkt precis hela tiden.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s