Balanserad kost

Man vill ju självklart äta balanserat.

Yingyang

Jag satt och kollade på TV igår och när det var reklam så kollade jag på Facebook. Någon hade lagt upp en bild på en folkmassa som intog en offentlig byggnad. Jag tänkte att det var i nåt oroligt land i världen. Och ja, det var det i och för sig.

Slog över till SVT1 som sände nyheter direkt från USA. Alltså, Trump!?! In i det sista hävdar han alltså valfusk, fake news och hetsar sina anhängare så till den grad att det mest liknar en statskupp. Vill han starta inbördeskrig??

Jag hoppas att han blir åtalad, för det här kan fasiken inte vara okej. Hade kontakt med min syssling, Kris, i Chicago igår. Även hon såg på nyheterna och var både förfärad och arg. Och hon bad mig vara tydlig med att ingen i min släkt är Trumpanhängare!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s