Mot centrum

Igår tämjde jag frisyren, i den mån det nu går med den vildvuxna kalufs jag numera har. Och när jag slutade jobba knatade jag och inköpslistan till centrum. Mötte Carina som lyckats hitta plats på ”vårt” fik, med gott om plats till andra! Så vi tog varsin latte och satt och babblade ett tag.

Sen knatade jag in i mataffären, där det inte heller var särskilt mycket folk. Så skönt!

Väl hemma igen så stretchade jag min ömma kropp. Och sände ännu en längtande tanke till thaisalongen….

Kollade på TV och nyheterna. Mer om Trump, så klart. Flera av hans egna ministrar har avgått i protest mot hans agerande.

Ja, ungefär så…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s