Twitter

Twitter har gjort det någon borde gjort för länge sedan: Stängt av Trump permanent! De anser att det han skriver strider mot deras regler och att hans skrift är skadlig för landet. Helt rätt, enligt mig! Det som är skrämmande är att en man som inte anses vara kapabel att sköta ett Twitterkonto fortfarande är betrodd att hantera knappen till atombomber.

Jag brukar aldrig skriva om, eller diskutera, politik. Men att diskutera Trump är knappast politik. Det är snarare att diskutera galenskap eller ren skit.

3 reaktioner på ”Twitter

 1. Jamen eller hur!
  Det skrämmande är ju att det är så många som tror honom, som tror på det han säger och gör det han uppmanar dem att göra!

  Hörde på USApodden i går kväll och där berättade en av reportrarna, som just nu bor på ett hotell i Washington att han träffat två kvinnor i lobbyn som varit och ”protesterat”. De var helt övertygade om att det inte var Trump-anhängare som brutit sig in i Kongressen, utan utklädda Atifa-anhängare! Dessa damer var dessutom helt övertygade om att Trump hade vunnit valet och att det var valfusk som gjorde att Biden blivit utropad till vinnare. De VISSTE att allt som Trump sa var sant och att alla som sa annat ljuger! De var där för att protestera mot stölden!

  Hur ska man få alla dessa människor att inse att de är lurade?
  Dessutom är de övertygade om att USA nu ska bli kommunistiskt! Har det blivit så varje gång demokraterna har vunnit??
  Jag fattar inte hur de ska nå fram till alla lurade människor, hur ska man få dem att börja lite på information igen?

  Så jag håller med dig, det är galenskap och ren skit!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s