Ljuddämpare på fönsterblecken??

Här snöade det massor igår, men senare på kvällen så övergick det i regn. Och regn låter! Högt!! I alla fall när det droppar ner på fönsterblecket. Och det låter ju inte lika hela tiden, utan småknattrar och så rätt var det är högre knatter eller vad man ska kalla det för.

Den som kan uppfinna fönsterbleck i ett ljuddämpat material som inte varken möglar eller ruttnar skulle göra sig en förmögenhet!! Jag skulle lätt lägga pengar på det i alla fall till sovrumsfönstret!

När jag hade vaknat ett antal gånger av oljudet så gick jag upp och rotade fram öronproppar. Gillar inte riktigt att sova med det, för dels hjälper de inte helt ändå och så får jag ont i öronen efter ett tag. Men det dämpar ju bra i alla fall, så jag sov länge innan jag vaknade av att jag hade ont. Men när jag då tog ur dem så hade det tystnat. Det verkade inte regna längre. Och nu när jag är uppe så snöar det igen. Fast bara små, små snöflingor som sakta singlar ner.

2 reaktioner på ”Ljuddämpare på fönsterblecken??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s