Som en riktig husmor

Igår började jag jobba klockan 14, så jag hade ledig förmiddag. Och det var fredag, så jag passade på att baka en banankaka till helgen! Hade hittat ett så spännande recept, som jag gärna delar med mig av. Jag har dock inte smakat på kakan än, men den ser fin ut, och smeten var god!

1½ dl osockrat äppelmos, 2 ägg, 2 bananer,3 dl vetemjöl, 1 msk bakpulver (om man vill kan man ha i 1 dl hackade valnötter). Vispa äppelmos och ägg, sen blanda i de mosade bananerna och efter det mjöl och bakpulver. Ugn 175 grader i ca 60 min.

Om jag hade kunnat lägga upp bilder skulle ni fått se bild på det färdiga resultatet, men det går inte än, tyvärr!

Sen rakade jag benen i duschen och så använde jag min IPL för första gången. Lätt att använda, men man får ju flytta den bara en liten, liten bit i taget och klicka på den. Det gäller att pricka överallt och jag har ju svarta strån från bikinilinjen hela vägen ner till fötterna… Så det tog en stund.

Klockan 14 satte jag igång och jobbade. Men på min rast var jag så där huslig igen! Snodde ihop en 3 rätters middag för 2 personer! Det ni! Det kallar jag framförhållning och… ja, allmänt bra gjort!

Hur det gick till?? Jo, jag knatade till garaget, tog ut bilen och åkte till en lokal restaurang och där hämtade jag en förbeställd matkasse med färdiglagad mat! Sen åkte jag hem, parkerade i garaget och gick hem och stoppade maten i kylen. Klart! Så smidigt!

Sen jobbade jag till klockan 20, och då spelade jag Quizkampen med Systeryster. Klockan 21 kollade jag på den nya talk showen med Carina Bergfäldt. Det var bra, tycker jag! Ulla och Stefan Lövfén var så fina ihop, och hade skön humor!

Nu ska jag ta fram den uppblåsbara extrasängen och bädda i kontoret/gästrummet/matsalen (himla bra rum det där!). Systeryster kommer hit senare idag! Utan man och barn ska vi umgås. Ska bli så mysigt och antagligen fnissigt! Och då ska 3-rätters middagen avätas.

Hon var lite orolig över maten. -Vi har ju ingen kock hos dig, vad ska vi äta?? Hrmph!! Men vi löste det!

2 reaktioner på ”Som en riktig husmor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s