Systerhäng

Först vill jag bara tala om att det förra inlägget med 1 bild tydligen var ett undantag. För jag får fortfarande samma besked att lagringsutrymmet är fullt. Morr!

I alla fall så hade jag och Systeryster det jättemysigt, fnissigt och babbligt när hon var här. Vi började med att fika när hon kom, och åt banankakan. Och den var god! Sen tog vi varsitt glas bubbel. Och sen gick det bara utför…. Maten jag köpt på restaurang var riktigt god, men vi åt aldrig efterrätten. Vi skulle ta den senare, men det blev aldrig av. Vi drack däremot mer bubbel. Och vin. Och babblade och skrattade och hade skitkul tills jag vid 2 tiden så där däckade i soffan. Systeryster släckte överallt och puttade på mig så att jag stapplade in i sängen istället.

Igår när vi vaknade var vi inte riktigt i samma form, kan man säga. Oj, oj, oj… Ont i huvudet, illamående och allmänt klen. Och man är ju inte 20 längre, så det tog heeeela dagen att hämta sig. Fy 17!

Systeryster och jag åt frukost och sen kraschade vi i soffan tillsammans tills Svågern kom och hämtade henne. Sen fortsatte jag ligga i soffan hela dagen. Och kvällen. Jag, Blidö och Wilbur babblade oxå. Vi körde ett treparts- videosamtal så vi kunde umgås en stund. Mysigt! Och M ringde, så henne babblade jag oxå med igår.

Ja, det var vad jag klarade av igår. Inte många knop, alltså. Men idag tror jag att jag hämtat mig och nu ska jag strax börja jobba.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s