Surprise!!

Idag har jag och några kollegor testat ett nytt system. Och jösses vad man blir slut i huvudet till slut! Allt är ju nytt, så inget går på rutin.

Satt med en kollega i luren och arbetade, och vi beklagade oss över att vi båda jobbade ända till 17. Pust och stånk. Tills jag råkade kasta ett öga på schemat.

Nä men?!? Jag slutade ju 16!!!! Och klockan var då 15.45. Tack!

Kollegan var dock inte lika nöjd. -Men nä?? Det är ju orättvist!! Jaa, f’låt, sa jag!!

Dessutom har jag löst ett mysterium idag. Jag för ju över alla födelsedagar från förra årets kalender varje år. Och i år hade jag skrivit in enbart ett förnamn och jag känner fler med det namnet. Så med spänd förväntan hoppades jag att Facebook skulle tala om vem av dem som fyller år idag. Och det gjorde Facebook! Och det var ingen av dem med det namnet! Det var min dåliga handstil, för det skulle stå ett namn som jag bara känner 1 person som heter. Så nu har jag skrivit det TYDLIGT så jag vet till nästa år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s