Hmmm, det här med lagringsutrymmet som är fullt..

Jag är ju, som ni vet, en teknisk analfabet. Och jag trodde, i min enfald, att jag varje år fick nytt utrymme. Jag har i mitt paket, 13 GB (vilket inte säger mig ett skit…) och det är alltså fullt nu. Då trodde jag alltså att när det var dags att betala för ett nytt år så får jag nya 13 GB. Men så var det visst inte alls.

Jag chattade precis med supporten, och frågade. Men jag har 13GB på den här bloggen, och vill jag ha mer så ska jag uppgradera till ett annat paket. Nästa har 200GB, och det förstår jag ju är stor skillnad. Men, nån gång blir ju även det fullt. Det går alltså inte att bara köpa till mer utrymme.

Så nu måste jag fundera på om jag är villig att betala mer varje år för att blogga. Eller rättare sagt för att kunna lägga upp bilder på bloggen. Det är ingen jättesumma, men ändå. Mellan varven känner jag att det kanske är dags att sluta blogga. Men så velar jag fram och tillbaka. Ibland har jag ju inget direkt att dela med mig av alls, det händer ju inte mycket i dessa tider. Å andra sidan så är det ett slags sällskap eller… Ja, sysselsättning kanske, att skriva här. Och få kommentarer och ha en viss kommunikation med er som läser.

Ja, så jag avvaktar i alla fall med att uppgradera till ett annat paket. Så det blir inga bilder, tråkigt nog!

6 reaktioner på ”Hmmm, det här med lagringsutrymmet som är fullt..

  1. Funderar på om du kan gå in i ditt mediabibliotek i bloggen o rensa bort gamla bilder alt minska storleken på dem. Kollade nu hur jag har det o jag ligger på 84,4% av mitt utrymme så jag måste också börja fundera på det här. Jag vill gärna ha bilder men jag kanske kan göra dem ännu mindre. Om läsare läser i mobilen så är det inget problem m mindre bilder, endast för dom som läser i dator tänker jag (är inte helt säker)

    Gilla

      1. Jag ska logga in från datorn o se om det går att lösa på ngt smidigt sätt. Om inte kanske jag går rensa äldre bilder helt.

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s