Sol!

Vaknar till klarblå himmel, sol och plusgrader!! Tjohoo!! Måste gå ut och ta en promenad idag. Innan det blir mörkt…

Igår efter jobbet så var jag, för en gångs skull, (Yeah right!) bara hemma. Kollade på TV och chattade med syrran. Hon är knäpp! Flera gånger skrattade jag rakt ut, för mig själv här hemma, åt saker hon skrev! Så kul att vi liksom umgås så där då och då över chatt. Jag menar, för vi ses ju så sällan…. he he he!!

Jag rakade benen igår också, för idag är det dags att ta fram IPL:en och köra igen. I veckan rakade jag även ansiktet (det känns inte ett dugg märkligt…) och så har jag kört ansiktet med den oxå. Vore ju underbart om alla svarta, grova, strån kunde försvinna. Det ljusa, liksom lite luddiga, får man ju dras med. Det är enbart svarta strån som maskinen tar. Om den nu tar några alls…. Tiden får utvisa om den har någon effekt. Bäst funkar det ju på riktigt ljus hud och svarta strån. Och jag kanske har lite för mörk hud, även på vintern?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s