Födelsedag

Idag är ingen vanlig dag, idag är det min födelsedag! Idag blir jag 57 år. Femtiosju. Alltså, nära 60, bara 3 år kvar?! Jag har inget emot att bli gammal, jag bara inte förstår det. Jag? Nästan 60?? Nää, jag känner mig som … Ja 35-40 så där? Mycket märkligt det här med åldrande! Och hur man känner för det.

Nån minut efter att klockradion skrällt igång nu på morgonen så ringde min telefon oxå. På natten har jag alltid telefonen i köket, så upp och ut i köket. Visste nästan innan vem det skulle vara i andra änden. Och jag hade rätt, det var Pappsen som ringde och grattade. Gullepappsen! Han skulle tvätta bilen idag. -Det har ju varit så slaskigt så den är smutsig. Men nu är det ju inget slask så då kan jag passa på, säger han. Jag bara höll med och sa ingenting om hur min stackars bil ser ut….

Ikväll ska Anita bjuda mig på födelsedagsmiddag. Mysigt! Jag hoppas ni får en bra dag och kväll!

11 reaktioner på ”Födelsedag

  1. Det där med att fylla 60 år.. känns som att det var igår som jag fyllde 50 år. I sommar så blir jag 60 år. Jag tycker inte om det, men får jag vara frisk och kry så älskar jag det🤗

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s