Minusgrader

Idag är det minus 9 grader ute. Kallt! Men, de har ju hotat med minus 20, så man får väl ändå anse att det inte är allt för illa med 9…

Korven kommer hit snart så det blir väl till att bylsa på sig alla möjliga kläder och gå ut trots kylan. Med barn måste man ju ändå leka ute ett tag, men jag vill ju inte ha en djupfryst Korv. Eller mommo…

Igår höll jag på att somna i soffan. Innan 23… Jag var så trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna. Försökte så jag skulle kunna se klart programmet, men i en reklampaus gick jag och borstade tänderna och sen kollade jag klart den sista kvarten i sängen. Sen stängde jag av och somnade direkt! Zzzz

Nehej, nu ska jag ta och bädda rent i sängen och gå och duscha så jag är klart när mommos lilla loppa kommer (eller som hon själv säger: hilla hoppa)

Ha en fin lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s