När man har lite talsvår

Igår när Toyboy kom med Korven så hade hon ett paket till mig. En födelsedagspresent! Jag öppnade och blev jätteglad!! -Åh, vad bra! Tack, en knipsliv!!

Toyboy höll på att skratta ihjäl sig!! Det var ju en knivslip. Inget att göra knipövningar med. Hehe!!

En superavancerad variant, med 3 olika ställen att sätta knivbladet i. Och så ska man fylla vatten i den när man slipar kniven. Och så först i det ena, sen nästa och så avslutar man i det tredje. Nu är ju mina knivar alldeles nya, och tillräckligt vassa. Men sen kan jag slipa dem, när de blivit slöa. Toppen!

Korven och jag hade en bra eftermiddag och kväll tillsammans! Hon släpade fram en massa leksaker och så kollade hon på Miffy på Viaplay. En miljon avsnitt… Jag läste och pratade med henne mellan varven. Och fixade bananpengar. Det är alltså skivad banan som man äter från en tallrik.

Till middag åt vi pizza speziale, men det var bara skinka och avokado som föll somliga i smaken. Ja ja, då fick hon väl äta det då. Vi hade ju dessutom fikat och ätit pepparkakor, så hon var knappast hungrig. Man kan överleva på det, en helg hos mommo. Faktiskt!

2 reaktioner på ”När man har lite talsvår

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s