Korven och jag

Igår vaknade jag av en liten hand på ryggen som puttade på mig. När jag tittar upp så ser jag ett stort leende. Gullunge! -Gå upp nu!!! Jaha ja, det här med att ligga och dra sig kan man glömma när Korven är här. Bara att gå upp och fixa frukost.

Sen drog vi på oss en hel massa kläder och tog oss ut i snön. Korven ville gunga. Och efter att hon halkat av gungan ett antal gånger så lyckades hon till slut hålla sig kvar så att hon kunde gunga en stund. Nettis messade och frågade hur vi hade det och jag sände en bild på en gungandes Korv. -Oj, redan ute?? svarade hon. Jajamen!

Sen klättrade hon runt i klätternätet, som för dagen var ett gigantiskt spindelnät. Hon fick akta sig noga för spindeln, sa mommon. Och hon klarade sig, hon blev inte spindelmat. 😉

När vi hoppat på studsmattan och fnittrat massor, så knatade vi till en backe för att åka pulka. 1 åk blev det… För väl nere efter åket så slutade barnets ben att fungera, tydligen. Hon satt vid pulkan och bara smågnällde. Jag stod uppe i backen och lockade och pockade, men ingen Korv kom upp igen. Till slut ruttnade jag och sa att okej, då går vi hem igen. Så då knatade vi hem och skalade av oss ett antal lager kläder igen. Sen var det full rulle med alla leksaker, fruktstund, TV (idag var det Greta Gris, 2 miljoner avsnitt…) lunch och mellan varven kram och gos! När mamman och pappan kom så fikade vi tillsammans innan de tog med sin lilla tjej hem igen. Mysigt att få låna henne ibland!

2 reaktioner på ”Korven och jag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s