Jag är SÅ smart…

När jag sakta, försiktigt och med ordentligt avstånd till framförvarande bil igår kört till postutlämningen igår, så ÄR det ju Anita som ska hämta ut paketet!!! För det står ju hennes namn. Så klart! 😂😂😖😂

Så jag messade henne och åkte hem igen. Ibland vet jag inte om jag borde skratta eller gråta åt mina tankevurpor??

Nu på morgonen har jag varit hos tandläkaren. En vanlig undersökning, och allt såg riktigt bra ut. 1 tandfickan som behöver göras rent lite, och några riktigt gamla fyllningar som behöver fyllas på. Så det ska jag tillbaka för att fixa. Och så skickar hon remiss till tandkirurg för att få en ny tand i gluggen. Men käkbenet måste läka i minst 6 månader efter att tanden drogs ut, så det blir inte riktigt än. Men skönt att det är på gång!

Nu dags att jobba!

2 reaktioner på ”Jag är SÅ smart…

  1. Läste gårdagens inlägg o tänkte jag är för trött för att förstå vad jag läste. 😂 För jag fattade ingenting av det 😘

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s