Ut på vift!!

Nu ni, nu ska ni få höra!! Inte nog med att jag var hos tandläkaren imorse. Bara det var ju en händelse, liksom. Efter jobbet så drog jag på mig 15 lager kläder och ett munskydd och tog tunnelbanan in till stan. Där mötte jag Anna-Lotta och vi åt lite och sen gick vi på bio. Grand i Stockholm har öppet och de släpper 8 biljetter till varje film. Så man sitter alltså bara 8 stycken i salongen som normalt tar minst 50 eller fler. Vi såg Falling. Den var så bra, men jäsiken vilken skitstövel farsan var. Och inte bara sen han blev gammal och dement, han var en lika stor skitn redan långt innan. Det hade liksom varit lättare att ta om han var sån för att han var dement. Men han var ju sån som person.

Men nu känner jag mig nästan överstimulerad av all aktivitet idag! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s