Socialt överstimulerad

Alltså den här veckan har det varit full rulle, om man jämför med hur det annars varit de senaste året. Igår efter jobbet så knatade jag upp till centrum och träffade Kerran och Carina. Vi åt middag ihop på en restaurang där det verkligen både var glest mellan borden och bara få gäster. Så himla bra!

Det var mysigt att ses, sitta och babbla och umgås en stund och äta gott! Vänner alltså, en så himla bra grej!

När vi skiljdes åt så knatade jag in i en sportaffär och hittade ett par termobyxor som inte kostade skjortan. Det är ju inte jätteofta jag behöver det, så jag har ingen lust att betala massor. Det är säkert värt det om man åker skidor och är i fjällen då och då. Men jag är ju bara en fryslort, och dessutom stannar jag helst inne när det är kallt. Men ibland så är jag ju trots allt ute även om det är kallt. Med barnen, eller som nästa vecka när vi ska ha ett möte med jobbet på en friluftsgård. Då ska vi vara utomhus i flera timmar! Så nu har jag varma kläder! Hittade dessutom varma vantar! På barnavdelningen. Likadana som Korven har!! Tumvantar som är i reflextyg. Ha ha ha!! Tycker just fingertopparna JÄMT är kalla numer, så jag hoppas de här vantarna är ordentligt varma. Snygg får jag vara en annan gång, just nu är det primära att bara hålla mig varm!

Åter till det här med överstimulerad. För att få balans så är planen att bara vara hemma ikväll, ensam och ha en date med soffan. Jag tror att även TV:n får vara med på daten!

Men först, arbete!

2 reaktioner på ”Socialt överstimulerad

  1. Åh vad jag önskar att jag kunde säga att jag är socialt överstimulerad… det kanske kommer när
    pandemin är över

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s