Vi vann på EuroJackpott igår!!!!

Idag när jag vaknade och kollade min mobil så hade jag fått mejl. Från Svenska Spel!!!! Ååååååhhhh, pulsen ökade, fingrarna darrade och jag fumlade innan jag kunde komma in och öppna mejlet! Vad står det??? Vad handlar det om, de skriver…. ATT VI HAR VUNNIT!!!!!! Var står summan???? Åh, där!! Vi vann… 89 kronor.

Tjohooo, 44.50 var….. Jag har swishat M hennes del. Antar att M slår frivolter av ren och skär lycka där hemma.

Igår så trodde jag att jag jobbade till 16. Men så kastade jag ett öga på schemat och SURPRISE, jag slutade redan 15.15. Och när jag fick syn på det så var klockan redan 15.

Jag fixade middag, pizza speziale, och sen hade jag en lååång date med soffa och TV. Chattade en kortis med Systeryster och fnissade i vanlig ordning. Hon är knäpp! Det kan eventuellt ligga i generna…

8 reaktioner på ”Vi vann på EuroJackpott igår!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s