Mello

Igår var jag hem till Nettis, Toyboy och tjejerna. Mysigt att träffa Bäbis oxå, det var ett tag sen. De bjöd på bakad potatis med röror till. Mums, länge sen jag åt det! Sen kom Toyboysmamma oxå, och hon och jag fixade dipp och grönsaker. Kan hända att det var några chips oxå. Och choklad…

Sen bänkade vi oss framför mello! Bäbis laddade ner appen tillsammans med Nettis, här skulle röstas!

Men, vilka trista bidrag. Inget var särskilt bra ju. Och utav dem som var med så var väl Jessica Anderssons låt den minst dåliga, och hon gick inte vidare. Bäst av alla var Lena Ph! Hon bjöd verkligen på sig själv!

Sen hjälpte Nettis mig att få igång min lilla fotoskrivare! Nu kan jag skriva ut bilder! Så kul! Och så började vi så klart kolla på en dokumentärserie. Så nu måste jag dit igen snart så vi kan se klart den!

Så mysig kväll med dem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s