Inte många knop

Igår gjorde jag inte mycket. Alls.

Vaknade före 9, vilket är lite ovanligt utan väckarklocka. Långfrulle framför datorn. Älskar’t! Sen tog jag fram IPL-prylen. Ansikte och ben fick sig en till omgång. Och det tar ett tag att göra hela benen… Men till slut var det gjort!

Satt och läste i min bok ett tag, men jag fastnar inte riktigt i den boken så jag blir rastlös och kan inte koncentrera mig när jag läser. Men den är inte tillräckligt dålig för att jag ska välja att inte läsa klart den heller… Så efter en stund byltade jag på mig en massa kläder och gick ut. Tog en liten promenad och så köpte jag söndagsbilagorna.

När jag kom hem så kröp jag upp i soffan med tidningarna. När jag hade läst en halv så blev jag trött. Och somnade. Oooops! Brukar inte sova middag en söndag, för då kanske jag inte kan somna på kvällen. Men, men…

Sen läste jag vidare när jag vaknade och senare satte jag på TV:n. Började kolla på en dokumentär på SVT-play om en sol- och-vårare i USA där kvinnor han lurat samarbetar om att sätta dit honom. Jag har 1 avsnitt kvar att se, jag hoppas de lyckas! Han har till och med lurat sina släktingar på pengar! Sen var jag faktiskt trött så jag kröp i säng och hade som tur var inga problem att somna! Phu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s