TV

Igår kollade jag på sista avsnittet om sol-och-våraren i USA. De fick fast honom!! Men, han blev dömd till 180 dagar i fängelse. För hustrumisshandel, bigami och bedrägeri?? Men tydligen så är det lagligt att ta alla pengar från nån man är gift med… Suck!

Sen kollade jag på avsnitt 3 av Atlantic Crossing. Så bra serie!

Babblade i telefon en sväng, chattade ett tag och sen… La jag mig och kollade på TV en liten stund till. Oh, mitt spännande liv! 😉

Idag börjar jag jobba 14, så jag har haft sovmorgon. Och hör och häpna! Jag vaknade av mig själv 8.30 ca!! Så skönt att inte vakna av klockan. Eller radion som ju är vad jag vaknar av när jag ställt klockan på väckning.

4 reaktioner på ”TV

  1. Förlåt men snälla, berätta inte hur filmer och böcker slutarl. Jag tänkte titta och då vill man ju inte veta slutet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s