Hopp om livet

Hej på er! Igår mådde jag bra igen, så ingen fara på taket, alltså! När jag hade jobbat klart så åkte jag hem till Toyboys mamma Lotta och hämtade upp Korven som varit hos farmor. Lotta bor ganska nära mig, så det passade ju bra. Sen åkte vi hem till Nettis och Toyboy som hade längtat efter sin lilla tjej!

Vi åt tillsammans, och det var min tur att stå för maten. Alltså beställde vi hämtmat från den lokala krogen. He he!! Gott var det och när vi alla var mätta och belåtna så slog Nettis och jag oss ner i soffan och kollade klart på dokumentärserien vi började på sist. Vi älskar dokumentärer! Men vi lyckas ju alltid börja kolla på såna där de inte vet vad som faktiskt hänt eller vem mördaren är! Och då blir vi så frustrerade!!

När vi loggade in på Netflix så visade de en annan dokumentär som verkade spännande! Så när vi kollat klart på den första så började vi kolla på den. Men efter halva första avsnittet kom vi på att vi ju inte visste om det skulle vara likadant med den här på slutet. Nettis och jag tittade på varandra och sen googlade vi! Och insåg att jo, då man skulle få veta i alla fall vad som hänt även om man inte visste vem som utfört dådet. Good enough!

Fast det var ju ändå fredag…. Rätt vad det var insåg jag att jag sov. Vaknade till och kollade på Nettis, trodde (av nån anledning) att även hon sussade. Men nej då, hennes ögon var öppna. Men jag kände att det nog ändå var dags att åka hemåt. Känns ju så himla mysigt att nyvaken och trött gå ut till en iskall bil… Nettis gick med ut till min bil för att ta ur Korvens bilstol, pulka och vagn. Barn reser inte direkt med lätt packning.

Idag skiner solen, jag har haft sovmorgon (min bästa gren! Och min favoritgren!), ätit frukost i lugn och ro samtidigt som jag läst bloggar och kollat Facebook. Mysigt!

Hoppas ni får en fin dag!

4 reaktioner på ”Hopp om livet

  1. Härligt att du mår bättre🤗, ni verkar haft en fin dag på hellasgården! Jag älskar dokumentärer och vill ge ett tips Stölden från Stockholms myntkabinett. Så intressant. Ha en fortsatt bra helg!

    Gilla

  2. Skönt att du mår bättre 🙂
    Kollar jag på dokumentär så vill jag också veta hur det går ju..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s