Alla hjärtans dag

Hoppas ni har en fin söndag! Firar ni alla hjärtans dag? Jag gör det inte, men jag är ju singel. Jag har skickat pussar och kramar med alla hjärtans dag-hälsningar till barnen, Puddingarna och ”barnbarnen”, och pappsen.

Igår tog Jaja och jag en prommis i Ulriksdal. Vi parkerade vid värdshuset utanför slottsparken, sen knatade vi lite i parken. Kollade om vi skulle ta något att äta på caféet, men det var knökfullt där. Men det såg så mysigt ut! De hade stolar och bord utomhus, med eldar tända lite var stans.

Vi knatade i stället till trädgårds caféet. Jösses vad stort och fint hela växthuset, eller husen kanske, är! Så mycket vackra blommor och växter, men även en massa annat. In till cafédelen var det kö, men vi var hungriga så vi väntade. Och det kändes bra att de bara släppte in några i taget, det fanns handsprit lite överallt, och borden stod med rejäla avstånd och med tydliga instruktioner om att man inte fick flytta på dem. Vi ville äta en sen lunch, men den mat de hade föll inte oss i smaken så det blev kaffe och en macka. Och det var gott! Och jösses vad smarriga kakor och grejjer de såg ut att ha! Vackra att se på var de helt klart! Vi tog en sockerfri kladdkakebit att dela på efter mackan. Så duktiga var vi, alltså!! Det ni!

Micke var inte hemma, så Jaja och jag åt middag själva hemma hos henne. Micke hade lagat rotsaksgratäng och kyckling i en supergod sås dagen innan som vi åt rester av. Mmmm! Så smarrigt! Sen bara mös vi i varsin soffhörna och kollade på TV. Mysigt att bara hänga, babbla och umgås.

4 reaktioner på ”Alla hjärtans dag

  1. Vi firar inte alla hjärtans dag. Tycker det är ett kommersiellt jippo…. visa uppskattning varje dag och köp en fin blombukett en vanlig dag….

    Gilla

    1. Min mamma var så bra på att ge bort nån liten grej då och då. Hon kallade det för ”tycka-om-present”. Alltså nåt hon gav utan anledning, inte födelsedag eller som idag, alla hjärtans dag, utan bara för att hon tyckte om personen. Ofta jag. ♥️

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s