Gårdagens goda gärning

Igår var det dags att ta fram IPL-maskinen och gå över ansikte och hela benen. Vilket ju tar en bra stund… Men till slut var det gjort! Och då tog jag med behållarna till miljöstugan och sorterade plast och glas m.m. i rätt tunna. Och sen skulle jag gå och handla. Och kom på att i Centrum finns en Wall of kindness, där man kan hänga en varm jacka om man har en över. Och om man behöver en så får man ta där. Jag kom på att jag visserligen inte har någon jacka att hänga där, men några mössor, min lite tunnare termokjol och de termobyxor jag köpte på barnavdelningen när jag var som allra smalast. Så sagt och gjort, ner med dem i en kasse och så knatade jag till Centrum och hängde upp dem på krokarna på väggen där.

Sist jag var uppe i Centrum såg jag att det hängde kläder där, men nu när jag kom var det enda som fanns ett par gummistövlar för barn. Så några som frusit har förhoppningsvis fått en varm jacka nu! Känns mycket bättre att skänka bort avlagda hela kläder än att bara slänga dem.

Sen var jag in och handlade lite innan jag knatade hem igen. Hemma så läste jag söndagsbilagorna och fikade. Mysigt! Sen började jag kolla på 2 serier. Först Kvinnor och cava, såg några avsnitt. Sen bytte jag och började kolla på Norsk-ish. Och den fastnade jag helt i! Såg alla avsnitt på raken! SVT-play har dem om ni vill kolla.

Nu måste jag avsluta för det är snart dags att börja jobba. Ha en fin dag!

2 reaktioner på ”Gårdagens goda gärning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s