Slö och slapp

Jag jobbade till klockan 16 igår, sen satte jag igång! Med att plocka upp en kasse som stod i hallen….

Sen var det soffan och TV heeeela kvällen. Kollade på Atlantic Crossing, gillar den serien! Och så var det Million dollar listing och Housewifes of Orange County. Och Superstars. Hann med nåt mer oxå men minns inte vad… Ja, det var min mycket spännande och händelserika kväll, det!

Idag har jag kvällsjobb, så nu ska jag snart ge mig iväg på mammografi. Bra att få kollat att allt är som det ska, jag klämmer och känner ju igenom tuttisarna ofta, men känns bra att få göra en ”riktig” undersökning oxå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s