Tungt paket

Det är inte enbart på kontoret jag bär tunga paket. Igår knatade jag upp till Centrum efter jobbet och hämtade ut 2 paket och handlade lite. Vad jag inte tänkte på var att tallrikar ju är tungt… Jag hade nämligen köpt 6 djupa och 4 flata glastallrikar som jag hämtade ut. Och så en mobilhållare till bilen, men den vägde knappt nåt alls.

Men när jag hade handlat oxå så blev det ändå lite tungt. Ja ja, jag fick med mig allt hem ändå! Och tallrikarna är fina så jag är nöjd!

Lite senare kom en av kollegorna och hämtade sitt headset som jag hämtade på kontoret härom dagen. Så jag knatade ut till henne i hennes bil och klappade om hennes gulliga hund. Ophelia, svart cocker, är SÅ himla söt! Och antagligen världens gladaste hund! Vi babblade en stund tills jag började frysa, då sa vi hej då och jag knatade in igen.

Låg i soffan och kollade på TV resten av kvällen. För en gångs skull….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s