Jobb

Att säga att det gick bra att jobba igår vore att ta i. Eller ljuga faktiskt… För fy 17 vad ångest jag hade igen igår! Eventuellt så kan ju det ju ha att göra med att jag glömde ta min medicin i torsdags…

Ja, jag jobbade hela dagen i alla fall, men hur effektiv jag var kan vi väl låta bli att prata om? Tack!

Efter jobbet så gjorde jag mig iordning och åkte över till Jaja, som var själv hemma. Hon lagade god pasta och sen satt vi och slöade i varsin soffhörna och kollade på TV. Lugnt och skönt! Och, under över alla under, vartefter kvällen gick så lugnade ångesten ner sig!

Så vi hade riktigt kul, fnissade åt att vi båda visst hade mos i huvudet, tappade bort vad vi skulle komma fram till när vi började berätta nåt och var allmänt förvirrade båda två!

Jag bestämde att om ångesten håller i sig så ska jag öka min antidepp ett tag. Då är det ju min vårdepp, som ju de senaste åren tagit form av ångest i stället. Så nu har jag en plan!

Idag har jag bara hunnit gå upp och ätit frukost, men än så länge känner jag mig ganska okej! Visst, känner att den finns där, men bara svagt. En ångest-unge bara. Så nu tänker jag att det vänt! Jag bestämmer det, så!

Idag skiner solen från en klarblå himmel!! Så jag ska träffa en kompis, Maria, ute på en promenad. Ska bli mysigt! Vi ses alldeles för sällan, men när vi ses så skrattar vi jämt en massa och har så kul ihop!

Kul blogg det här! 😉 Kan tänka mig att om nån ska beskriva vad den handlar om så blir det väl typ: Ja, alltså den är en tant som skriver om sitt liv. Jaha, lever hon ett spännande liv? Ja, verkligen! Hon skriver antingen om att hon ligger i soffan och kollar på TV eller om sin depression och ångest! Ha ha ha!!

11 reaktioner på ”Jobb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s