Orolig Boss och en skvallerbytta

Igår när jag jobbade så funkade inte vårt nya telefonisystem. Jag gjorde alla j*kla moment rätt när jag öppnade allt jag behöver för att kunna besvara kundsamtal men jag kunde ändå inte svara när det ringde. Och jag har ju lite dåligt (eller… kanske mycket dåligt…) tålamod. Skrev i chatten till Nettis, som är schemaansvarig på jobbet, att det inte funkade och att jag skulle be kollegan som kan det här om hjälp. Tänkte att det är bra att hon vet varför jag inte tar samtal. Det kan ju tänkas att jag, kanske, bara lite, uttryckte ett visst missnöje i min skrivna text. Lite bara…

Det tog 1 minut så ringde Bossen, som frågade vad som händer. Nettis satt tydligen nära honom på kontoret igår. Och hon, den skvallerbyttan, berättade att jag var en aning upprörd. Hrmph!

Jag delade skärm med Bossen så att han såg hur det såg ut, vi kollade min inloggning och jo då, jag gjorde ju rätt. Det var nåt knas på systemet. JA, DET VISSTE JAG HEEEELA TIDEN! Bossen kom i alla fall på en habrovinkel så att jag kunde ta emot samtal, så sen kunde jag jobba vidare. Jag fick visserligen inte med de uppgifter so kunden uppgett så dem fick jag be om i samtalet, men man kan ju inte få allt…

När arbetstiden närmar sig sitt slut så skriver jag till Bossen att jag börjar stänga ner, vi hörs imorgon. Och får svar. Typ 30 minuter senare ringer han för att höra hur jag mår. Han var orolig att mitt melt down höll i sig. Gulligt ändå! Jag kunde lugna honom i alla fall, jag var okej. Jag hade inga kvarvarande men av dagens händelse, utan var mitt vanliga lata jag i soffan framför TV:n.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s