Släkten

Efter jobbet igår så… Ja, gissa vad jag gjorde?? Alla felgissningar går om! 😉

Helt rätt, jag såg på TV!! Million dollar listing, Real houswifes of Orange County, och sen några avsnitt av Inlåst. Och nu har jag visst fastnat ordentligt, för ni tvekar jag inte alls om jag ska fortsätta titta. Såg 2 eller om det var 3 avsnitt, och de är långa.

Men innan jag fastnade i serieträsket så ringde jag Faster. Dels ville jag höra hur det är med henne och Farbror och för att prata lite om Pappsens 80-årsdag som är om några veckor. Mysigt att babbla en stund med henne!

Sen när jag kollade på Inlåst så ringde Kussesin, så då babblade vi en stund oxå.

Även om jag inte var utanför dörren igår så är det SÅ skönt att det är ljust ute, både att det är längre dagar nu och att se sol utanför fönstret! Underbart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s