Ny soffa

För ganska precis 1 år sedan köpte jag ju en ny soffa. Och jag är helnöjd med den!

Nu när man varit hemma väldigt mycket så kliar det i göra-om-hemma-tarmen! Och för ett tag sen kom jag på att det skulle vara fint med 2 soffor mitt emot varandra. Och så funderade jag fram och tillbaka, mätte möbler och väggar. Och löste hur jag skulle kunna möblera om. Jag vill ha en likadan soffa till, men en 2-sits. Den jag har nu är en 4-sits.

Igår började jag jobba sent så jag tog med mina papper om soffan, ordern jag fick när jag hade beställt den, och åkte till Folkhemmet. Det var samma tjej som jobbade som hade sålt den soffan till mig! Lite kul! Hon läste igenom ordern och sa att hon dessvärre trodde att det tyget utgått. Men va f*n då, redan?! Det är ju som sagt bara 1 år sen! -Men vänta så ska jag ringa och kolla, det brukar finnas tyg kvar ett tag efter att det utgått ifall det blir nån reklamation eller så, sa hon. Så jag knatade runt och kollade lite i butiken medan hon ringde. När hon avslutat samtalet så sa hon att företaget hon pratat med skulle kontakta fabriken och sen ringa tillbaks till henne. Så vi bestämde att hon gjorde en offert till mig och så skulle hon kontakta mig när hon fått svar på om det finns tyg så det räcker. Så, bara att åka hem igen och hålla tummarna.

När jag kom hem så fixade jag lite att äta och sen drog jag ner persiennerna i vardagsrummet och satte på TV:n och såg några avsnitt av Inlåst.

Efter en stund ringer det och det är tjejen från Folkhemmet. -Det finns tyg så det räcker till en 2-sits soffa, ska jag lägga en order?? Jaaaaa!!! Toppen! Så efter en stund kom ett mejl men en orderbekräftelse och uppgifter om betalning. Och jag betalade handpenningen direkt så det är klart. Tjohoo!! Vilken tur, och vad snabbt jag fick svar ändå! Bra service!!

15.30 började jag jobba, och på schemat stod telefon. Och sen vi bytte system så har jag ju haft en något skakig relation till telefonerandet… Men igår kände jag mig wild and crazy, så jag körde inte på habrovinkeln som Bossen och jag gjorde senast, utan jag loggade in som man ska och testade (och höll tummarna för att det skulle funka) att ta samtal. Och jag kunde svara och få samtal, men uppgifterna kunden knappat in följde inte med. Så klart att det inte kan funka helt…! Chattade med en av de som kan systemet bäst som föreslog att jag skulle stänga ner ett program och öppna det igen. Gjorde det, och DÅ funkade det!! Halleluja!

Så jag jobbade på och allt funkade fint till 20, då jag slutade. Då fick soffan sällskap igen!

3 reaktioner på ”Ny soffa

  1. Wooho härligt att det gick att fixa en soffa till 🙂

    Ny system o fix. Fy fasiken vilket krångel det kan vara :/ Irriterande som fan

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s