Fredag

Igår hade jag lite sovmorgon, började jobba 9.30. Jätteskönt!! Jobbade till 17.30 och sen var det fredagsfeeling! Mot soffan!

Kollade på Million dollar listing och sen husfruarna. Fast…. Nu var det husfruarna i Atlanta. Och de är inte lika roliga. Ja ja, jag kollade på dem och sen på Carina Bergfält. Gillar verkligen hennes talk show! Bra gäster och bra stämning. Ofta ställer gästerna frågor till varandra så att det mer är som ett vanligt samtal. Tareq Taylor var gäst igår, och han verkar vara en så himla häftig människa! Såg honom i Över Atlanten där han var så himla händig, kunde allt! Och dessutom så positiv. Helskön person!

Sen kollade jag på Spring Uje, spring. Tyckte den var… så där. Ingen jättehit, faktiskt. Men en sak jag gillade var när han läste läxor med äldsta dottern och läste alla frågor med olika dialekter. Det var fint! De satt tillsammans i dotterns säng och han förhörde henne på läxorna.

Idag hade jag ställt klockradion på 9, för jag ska träffa Anita på lunch. Och då kan jag ju inte sussa fram till lunch, tänkte jag. Smart tänkt, va? Men jag vaknade av mig själv, redan innan klockan 8! Vaa?? Det ni!! Jag låg kvar och drog mig ett tag, men gick upp vid 8.30.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s