Har han gjort slut med mig??

Igår kollade jag på en hel massa avsnitt av Inlåst. Heeela dagen. Och kvällen. Men alltså först så var det jag och Fabio. Men, jag börjar undra om han helt fegt dumpat mig? Utan att ens säga nåt! För i de senaste avsnitten var han inte med. Alls! Visst kan man väl ändå tycka att han kan ha hövligheten att säga nåt, inte bara sluta komma? Suck… Jag är SÅ besviken!

Ja, det var alltså min söndag. Soffan och TV. Utanför hörde jag hur vinden ven runt husknutarna. Så det var rätt skönt att stanna inomhus.

Idag måndag, och snart dags att börja jobba.

3 reaktioner på ”Har han gjort slut med mig??

  1. Minns du prästen i Törnfåglarna? Jag var övertygad om att vi skulle gifta oss, men det blev det inget av. Jag gav upp efter några år eftersom han aldrig ringde mig. Strunta i Fabio, han kommer att ångra sig 😂😂😂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s