Säsong 5

Gårdagen hade inte alls lika mycket aktivitet som det var i förrgår. Jag hade först sovmorgon, sen rev jag ur lakanen ur sängen och stoppade dem och handdukar i tvättmaskinen direkt. Frukost i lugn och ro, och så hade jag bestämt att jag skulle ta en promenad. Kändes dock inte alls lockande då vinden ven runt husknutarna och det snöade dessutom. Så, jag satte på Netflix och Inlåst och så gick jag på stället i vardagsrummet i stället. ca 45 minuter knatade jag, ibland bara på stället, ibland lite runt, framåt, bakåt osv.

Men alltså säsong 5 på Inlåst hade de kunnat skippa! Den var verkligen inte bra, enda anledningen att jag såg alla avsnitt var att jag tänkte att det MÅSTE ju bli bättre?! Men nä, det blev det inte. Så nu vet ni att ni inte missar nåt om ni skippar den säsongen.

Nu får jag nog ta ett serie-detox eller nåt. Så att jag gör nåt annat än ser avsnitt efter avsnitt av nästa serie.

15.30 började jag jobba och det gick bra utan några som helst tekniska problem, eller andra konstigheter! Skönt! Klockan 20 slutade jag, och då åt jag och kollade på Million dollar listing. Sen bäddade jag rent i sängen och la mig nyduschad i rena lakan. Mmm, det är en så skön känsla!

Idag börjar jag jobba 10.30, så sovmorgon idag med. Älskar’t!! Jag som trodde att jag skulle ha svårt för våra arbetstider när jag började jobba här för drygt 10 år sedan. Eller vänta, nu är det ju för 17 11 år sen! Jösses! Ja, hur som helst så var jag rädd att jag skulle tycka det var jobbigt att ha olika arbetstid varje dag. Men det är ju jätteskönt! Sovmorgon ibland, sluta tidigt ibland, det är perfekt!

Idag är det vitt ute, snön från igår ligger kvar. Och de säger på radion att det ska bli riktigt oväder senare idag med stormvindar och massor av snö, klass 2-varning utfärdat av SMHI. Hua!!! Och jag bör ta mig till mataffären när jag slutar ikväll… Hua, hua, jag får väl klä mig som inför en polarexpedition!

2 reaktioner på ”Säsong 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s