Sittstrejk

Det var verkligen snöstorm igår vide 18 när jag slutade jobba. Hemskt väder! Så jag inventerade skafferi och kylskåp och insåg att jag kan klara mig 1 dag till utan att gå och handla. Apoteket kan oxå vänta 1 dag till.

Alltså sitt- eller snarare liggstrejkade jag! I soffan. Framför TV:n. Och det där med serie-detox gick så där… Hittade en till serie där Roberto Enriquez är med i. He he!! Minns inte exakt vad den heter, Oredan du lämnar efter dig, tror jag. Tyvärr är han ju inte med hela tiden, han har en biroll bara. Men ändå! Det är dock en miniserie, bara 1 säsong. Men… Det finns ytterligare en serie han är med i! Som jag kan börja på efter den här. He he he!!

Bortsett från att just han är med, så är den riktigt bra, den här serien! Spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s