Synrubbning

Igår när jag jobbade så var det plötsligt svårt att läsa. Det var som att en del av bokstäverna inte syntes, nånstans mitt i synfältet var det en blind fläck. Så otäckt! Jag skrev till Nettis, och hon svarade att det lät som början på ett migränanfall. Och, ja, det gjorde det ju. Bara det att jag ju inte har migrän. Fast då mindes jag att jag haft likadant 1 gång tidigare för 15-20 år sen. Helskumt! Nettis föreslog i alla fall att jag skulle ta en smärtis, så jag gjorde det. Trots att jag ju inte hade ont.

Fortsatte jobba, men det blev värre och tillslut så var det som allt var sicksack på höger öga. Så när jag tänkte, att nä jag måste nog ringa sjukvårdsrådgivningen. Då klingade det av. Vet inte om det var Panodilen, eller om det ändå skulle gått över då. Men över gick det, och det var skönt!! Så himla otäckt!

Jag gick och handlade efter jobbet, jag och munskyddet. Släpade hem 2 fulla kassar. Sen var planen att jag skulle städa, men jag kände att jag nog inte skulle utmana ödet om det nu var migrän. Och jag är ju inte svårövertalad när det kommer till att strunta i att städa! Så TV:n och soffan vann lätt över städning!

Så gissa vad jag ska göra idag…. Tjohooo!

4 reaktioner på ”Synrubbning

  1. Jag tror det kallas ögonmigrän. Jag har haft det x antal gånger, men lång tid emellan. Ingenting farligt och ingenting du behöver ta ”smärtis” för. Brukar försvinna efter 15-20 minuter.
    Tror du kan Googla på det. Oroa dig inte. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s