Nästan överaktiv

Igår så gjorde jag en hel massa saker! Efter frukost så tog jag fram dammtrasan och dammade av det mesta här hemma. Inte för att det direkt behövdes… JO!!! Efter det var det dammsugarens tur. Dammsög varenda millimeter av golven i hela hemmet. Sen in i badrummet med trasor och svampar. Skurade toan och handfatet och kakel på valda ställen. Sen ner på knä och torka badrumsgolvet noga. Phu!

Åt ett mellis när jag var klar sen duschade jag och klädde mig. Kollade på The Crown tills Kerran ringde och vi möttes ute och gick en långpromenad med hennes vovve. Mysigt att ses och babbla en massa!

Sen kom Nettis över, och jag satte igång med middagen. Köttfärsmackor, min mammas recept, bjöd jag på. Med skivad tomat på och röd paprika bredvid. Det vet jag att Nettis älskar, så fort jag ställer fram paprikan börjar hon knapra! 🙂

Flera lördagar nu har vi varit så nyttiga och ätit grönsaker som vi dippat, men den här lördagen var vi inte lika nyttiga… Ostbågar, dubbelnougat och chokladfingrar stod på bordet vid cola zero-glasen igår. Gott!!

Vi kollade först på nåt avsnitt av Svenska fall, vi älskar ju dokumentärer! Sen var det så klart mello. Nettis var nöjd att Erik Saade inte hade hellugg igår! Ha ha ha! Däremot så fick hon syn på en bild på Danny innan i mobilen, och han hade mustasch. Så då blev hon arg igen! Ha ha ha!! Sist var hon ju så arg på att Erik Saade hade hellugg, fula kläder och dansade fult så hon hörde ju inte ens om låten var bra. Det är skitkul att kolla på mello med Nettis!

Efter mello såg vi 2 avsnitt till av Svenska fall. Så mysig kväll!!

Jag har en hel armé, eller kanske flygflottilj, av blomflugor hemma. Så nedra irriterande! Nettis sa att jag skulle ställa ut glas med vatten, honung och diskmedel i så att de drunknar. Men jag sa att jag är skeptisk, man måste väl hitta var de kommer ifrån? Och de är i alla rum, och jag vet inte var de ”bor”. Men hon sa att till slut, om man är ihärdig och byter vatten vartefter de ligger döingar i det, så dör alla. Så nu har jag ställt ut det i alla rum, i hallen, köket och badrummet. Nu är det krig!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s