Balans

För att balansera upp det här med aktiviteter i helgen så gjorde jag ingenting igår! Jo, jag tvättade 1 maskin och körde diskmaskinen. Tömde den oxå. Det var all aktivitet för dagen. Resten av dagen tillbringades med seriemaraton i soffan. Nu är det La casa de papel som rullar avsnitt efter avsnitt. Riktigt bra och spännande!

Jag kan meddela att det på hela dagen igår inte drunknade en enda blomfluga i alla mina skålar runt om här hemma. Hittade 1 död, bredvid en av skålarna… Undrar om jag var för snål med honungen? Ska det vara supersött, kanske? Jag ska ta en inspektionsrunda efter frukost, men de i köket och i badrummet var tomma i alla fall.

Idag vaknade jag innan klockradion satte igång. Den var ställd på 9, men jag vaknade strax efter 8. Blev så förvånad, jag brukar ju snarka på in i det längsta. Men verkligen skönt att kunna ta det lugnt på morgonen. Börjar jobba 10.30 idag, så ingen stress alls.

8 reaktioner på ”Balans

 1. Men alltså du ska ha plastfolie över skålarna och göra ett litet, litet hål . Då tar de sig in till den hägrande sötman men inte ut.

  Gilla

  1. Jag har aldrig haft plastfolie över.
   Utan de har har drunknat i den där vätskan ändå.
   Hoppas du får död på dem.
   Koka vatten o håll i slasken.
   De lägger ägg därnere

   Gilla

 2. Problemet är receptet. Vinäger och lika delar vatten. Lite honung och 1-2 droppar diskmedel. (Det är bara för ytspänningen) Det funkar alltid hos mig.

  Gilla

 3. Ja både vinäger och honung. Har du Googlat något? Det finns ju olika småflugor…
  Dom som jag brukar bjuda på den här smaskiga drycken, brukar bo hos mig på sommaren, tidig höst. Dom verkar inte leva när det är kallt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s